Boten te huur op onze website

U kunt een boot voor de dag, huur 's ochtends of' s middags, na het werk of voor een drankje in de zee bij zonsondergang. Elke gebeurtenis wordt individueel verwerkt om u tevreden te stellen en vergeet niet dit kleine excursie op het water.

Zoek een boot om in twee uur te huren

Het werd uitgegeven online bootverhuur formules omdat we te verliezen met gebroken takken keuze. Alleen boten die op de advertenties beschikbaar is, en als je niet nauwgezet onderzoek te doen u niet vinden deze particuliere aankondiging van een persoon die wil om een ​​boot te huren voor uw route. De belangrijkste reden van dit aanbod is dat het heel moeilijk is voor watersporters aan het onderhoud van boten als nodig is, en tegelijkertijd de belasting betalen. Eigenlijk weten dat een eigenaar vaart een gemiddelde van 15 dagen per jaar op zijn boot en jachthavens verzadigd zijn, kan de huur te verleiden veel huiseigenaren proberen hun kosten te dekken. Side huurders, zeilboot huren is een kans op zoek naar de beste deals en bieden het vooruitzicht van nieuwigheid.

Boten te huur op onze website

Om de eigenaar gerust te stellen, moet de verhuurder een CV nautische bezit of geen vergunning hebben, stuur surfervaring .... De beveiligde betaling is gedaan op de site, en het is alleen in de "handle" de boot die fysiek eigenaars en huurders voldoen. Zeilen is een gebied waar de gemeenschap aspect werkt goed. Deze bijeenkomst is vaak een tijd waarin we delen niet alleen de specifieke kenmerken van de boot, maar ook op goede navigatie plannen.

De mooie doelen duidelijk

Wat een genot om te glijden over het water aan boord van Uni Body aantrekkelijk, de golven en veranderlijke wind trotseren hevig in slechts de achtergrond golven. Men kan een goed schot van stoom en zeil over te nemen van Barcelona of verloren op de eilanden in Kroatië, Griekenland of Italië en ontdek de vele andere lagune. Dus voel je vrij om een lang weekend of een week genieten van een land dat je er ooit naar te ontdekken of je was er al, maar niet door water.

Interieur comfort, verfijnd en modern. Ruime kuip en de open zee voor de ligplaatsen, met een capaciteit van maximaal 10 personen, zult u een aangename vakantie door te brengen in de wind.